Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny MICHAŁ

Adres obiektu Orzeszkowej 19, 72-346 Pobierowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Iwona
Dodano: 2017-07-14
Pobyt od: 2017-06-28 do 2017-07-12 IP: xx.124.101.146
 
 
  

Cudowne wakacje,przemiła Pani w recepcji. Dziękuję :)


Iwona - opinia o obiekcie Dom Gościnny  MICHAŁ
 
 

Rodzina Dudek
Dodano: 2016-08-25
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-18 IP: xx.186.220.100
 
 
    

Obiekt godny polecenia,cisza,spokój, pokoje wygodne,miła pani w recepcji,jeszcze milsza pani sprzątająca zawsze uśmiechnięta i przesympatyczna.Pokoje i łazienki czyściutkie.Na pewno tam wrócimy.


 
 

Karmina i Marcin
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-15 IP: xx.254.243.182
 
 
   

Miejsce godne polecenia. Czysto, milo, blisko do plazy, centrum, a jednoczesnie cicho i spokojnie.


 
 

Barbara
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-05-19 do 2015-06-01
 
 
  

Reklama odpowiada rzeczywistości. Dziękujemy za mile spędzony czas. Miejsce wyjątkowe - polecam wszystkim. Serdecznie pozdrawiamy Barbara i Adam


 
 

Ula
Dodano: 2013-09-07
Pobyt od: 2013-07-06 do 2013-07-21
 
 
    

Dziękujemy za przemiły pobyt i przyjazną atmosferę. Gorąco polecamy wszystkim to miejsce: Pozdrawiamy serdecznie. Grzegorz i Urszula. Poznan.


 
 

Daria
Dodano: 2012-07-30
Pobyt od: 2012-07-22 do 2012-07-30
 
 
    

Gorąco polecamy, bardzo sympatyczni właściciele, pokoje adekwatne do opisu i zdjęć, wszędzie blisko ale nie słychać gwaru z głównej ulicy. super!


 
***
Dodano: 2011-08-03
Pobyt od: 2011-07-28 do 2011-07-30
 

Polecam.Ładne,czyste pokoje,łazienki,miła atmosfera.Ogólnie bardzo przyjemnie!


 
pozdrawiamy
Dodano: 2011-07-03
Pobyt od: 2011-06-27 do 2011-07-03
 

czyściutko, elegancko i bardzo miła atmosfera:)


 
lubuskie
Dodano: 2008-08-17
 

Moja rodzinka również jest zadowolona z pobytu w Domu Gościnnym przy Orzeszkowej 19.Zwłaszcza podobał nam się widok z balkonu(2PIĘTRO):piękne wysokie sosny...,które w duzym stopniu wpływały na nas wyciszająco.Ogólnie miłe towarzystwo,dobra lokalizacja,ładne pokoje,łazienki.Pozdrawiam :)


 
?
Dodano: 2007-06-18
 

No!! mnie tez sie podobal/o!!!!!!pozdrawiam!


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie